TEK-EX teknikexperten

Hej och hallå på er alla läsare! Nu ska jag tipsa er om ett företag där du kan laga din iPhone eller Ipad på under en timma. Servicen på det här företaget som heter TEK-EX teknikexperten är verkligen riktigt bra och idag när vi alla är så beroende av våra surfplattor och mobiler så är det väl ingen som har tid att vänta på att få den trasiga mobilen lagad? För den som behöver laga sin mobiltelefon i Tranås finns därför det här företaget som heter TEK-EX teknikexperten. Den trevliga och hjälpsamma personalen hjälpte mig när jag för en vecka sedan tappade min mobiltelefon i backen när jag skulle kliva ut ur bilen. Rutan sprack och min första reaktion var att slänga telefonen och köpa en ny, när jag såg alla sprickor i displayen. Men så kom jag på att jag läst om TEK-EX teknikexperten i dagstidningen och bestämde mig för att lämna in telefonen där. 

 

Det är ju helt rätt att i första hand försöka laga sin dator, telefon eller surfplatta i stället för att köpa nytt. Så jag gillar hela den här affärsidén. Då de kan laga de flesta modeller, oavsett om det är en Android eller iPhone och dessutom till en ganska låg kostnad tänker jag att det är bra att ni känner till det här företaget. Många kanske inte tänker på att den här möjligheten att laga faktiskt finns. Därför tycker jag det känns viktigt att berätta om detta här i bloggen. Nu vet ju du som läser, att om du någon gång skulle behöva laga din mobiltelefon i Tranås så kan du göra det där på TEK-EX teknikexperten. Vill du veta mer om den här verksamheten eller om du har någon fråga så kan du höra av dig dit eller läsa mer på deras hemsida.