Mindre stress med hjälp av företagsstäd

Hej, jag sitter nu på jobbet och jag har precis lagat en dator som hade problem med batteriet. Nu är det lunch och det är det som är höjdpunkten på hela dagen och under denna timme kommer det också ett företag som heter Fixfloor Specialservice som har hand om företagsstäd i Lund. De kommer hit varje tisdag och fredag och dammsuger och så vidare eftersom vi inte har tid att göra det här på vårt lilla företag.

Jag tänkte åka iväg till en snabbmatsrestaurang med mina två anställda och bjuda dem på mat eftersom det är fredag. Vi gör så varje fredag och företaget står för det, jag menar, man får skämma bort sina anställda ibland så de känner att man bryr sig om dem och inte bara ser dem som personal. Det var faktiskt en av dessa unga killar som berättade att det finns företag som erbjuder företagsstäd i Lund och innan han sa det till mig så hade jag slitit som en gnu en gång i veckan för att få det rent här inne. Jag tackar honom så mycket för det och jag tackar även Fixfloor Specialservice och deras fina personal för att de hjälper oss med städningen på firman.

Varje fredag de kommer hit och städar så brukar jag bjuda dem på fika innan vi drar och äter för att de ska känna att jag är tacksam för att de hjälper mig och mitt företag. De brukar uppskatta fikan väldigt mycket och ibland lämnar de en fin liten lapp med fina ord om min firma. Så om ni äger en firma och inte har tid med städningen så tycker jag att ni ska anlita Fixfloor Specialservice för deras underbara företagsstäd i Lund. Nej men nu är det dags att åka iväg och äta innan rasten är slut så att vi kan jobba de sista timmarna innan helg. Hej då.