Företagsstädning på mitt IT-företag

Hej alla fina vänner och välkommen till bloggen! Idag hade jag tänkt att spinna vidare på det här ämnet som så många av er har skrivit om på nätet. Nämligen städning, eller snarare bristen på städning. Jag äger ett IT- företag med 30 anställda. De anställda sitter i ett öppet och fint kontorslandskap och jag gör allt för att de ska trivas. Vi hade väl inte så där väldigt bra rutiner för städning tidigare. Men nu anlitar jag Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster, som hjälper olika kunder med företagsstäd i Östersund. Det har verkligen blivit ett riktigt lyft för hela mitt företag sedan den här städfirman har börjat att städa här. Det här företagets hjälp betyder riktigt mycket för mig och för mina anställda. Det är viktigt med en tilltalande arbetsmiljö, och det är den ju när här är välstädat, dammfritt och fräscht. Varje vecka, på måndagarna kommer den duktiga städpersonalen hit. Jag vill verkligen rekommendera er andra företagare som behöver hjälp med företagsstäd i Östersund med omnejd, att låta Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster, få komma även till ert företag och städa och göra det fint! 

 

De tjänster som det här företaget erbjuder, är också till för alla. Den som behöver hjälp med städservice i sin bostad, eller hjälp med någonting annat som kan ingå i det som benämns som hushållsnära tjänster är välkommen att höra av sig till Charlotte Wikanders hushållsnära tjänster. Jag kan inte tro något annat utan att ni som väljer att anlita er av det här företaget kommer att bli riktigt nöjda! Med rotavdraget är dessa tjänster något de allra flesta har råd med! Vill ni redan nu veta mer om det här företaget så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida! Eller slå dem en signal!